Konsertkalender 2017


Klicka på konsertnamnen nedan för att komma direkt till bokningen

 

Datum

Evenemang

Bokningsbar

 

17 aug

Doug Seegers

Ja

18 aug

Flinck & Hylander & Rickfors

Ja

24 aug

Jan Lundgren, Viktoria Tolstoy & Filip Jers

Ja

26 aug

Christer Sjögren

Ja

27 aug

Tuxedo Jazzband med Rolf Carvenius

Ja


Boka konsertbiljetter

 

Här nedan visas våra bokningsbara konserter. När du hittar något som du vill uppleva live, klicka på Boka-knappen för aktuell konsert så kan du boka plats och även mat om så önskas för en totalupplevelse. För att kunna boka våra konserter via hemsidan på ett säkert sätt så måste din webläsare vara inställd så att cookies kan användas! Läs mer via menyn "Om cookies"!

 

Observera att vi tyvärr inte kan återlösa redan betalda biljetter!

 

Observera innan bokning!
För att i möjligaste mån undvika att det viktiga bekräftelsemailet efter en bokning av konsertbiljetter tolkas som spam och av den anledningen stoppas eller hamnar i fel mapp i ditt mailprogram, så rekommenderar vi att du lägger in vår mailadress info@jazzensmuseum.com i ditt mailprograms adresslista! Speciellt viktigt om du har en gmail- eller hotmail-adress!

 

Torsdag 2017-08-17

Beskrivning:
Äntligen till Jazzens Museum!
I slutet av maj släpptes Doug Seegers nya album ”Doug Seegers sings Hank Williams” och i juni åker han ut på sin sommarturné som tar honom runt hela Sverige på över 60 spelningar tillsammans med sitt fantastiska band!
Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i ”Jills Veranda” har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som sitt jul-album. Han har gjort hundratals konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat.
Doug Seegers framgångssaga fortsätter, det tyckts inte finnas något slut på all den kärlek som svenska folket känner för den tidigare hemlöse mannen från Nashville, som av en slump upptäcktes på gatan av Jill Johnson och Magnus Carlson under inspelningen av SVT:s ”Jill's Veranda”.
Tid:
19:30
Pris:
395 kr
Övrigt:


Fredag 2017-08-18

Beskrivning:
Tre starka personligheter kliver upp på vår scen denna dag. Det blir ett axplock ur dessa herrars långa karriärer. Många hits blandat med annat. Välkommen till en skön konsert en förhoppningsvis ljummen augustikväll.
Tid:
19:30
Pris:
425 kr
Övrigt:


Torsdag 2017-08-24

Beskrivning:
Visst måste vi ha fina jazzkonserter på Jazzen's och för att ni jazzälskare ska få riktigt hög kvalitet har vi plockat några av våra egna favoriter. Jan Lundgren, en av Sveriges främsta pianister, fick tidigt glädjen att ackompanjera Viktoria Tolstoy som nykläckt jazzsångerska för snart 25 år sedan. Den här kvällen tar de med sig den fantastiske Filip Jers som förärats titeln Världsmästare i munspel. Hans smäktande spel får oss att minnas den nyligen bortgångne virtuosen Toots Thielemans. Välkomna till en skön kväll med delar av Sveriges jazz-elit.
Tid:
19:30
Pris:
395 kr
Övrigt:


Lördag 2017-08-26

Beskrivning:
Christer Sjögren kommer till Jazzens Museum tillsammans med ärorika Stefan Andersson Big Band. Den här kvällen är det fråga om Sinatra-material, där Christer själv fått välja ut och framföra sina absoluta favoriter ur Frank Sinatras breda repertoar. Detta tillsammans med Stefan Andersson Big Band, som hanterar de klassiska musikarrangemangen från Nelson Riddle och andra arrangörer med sedvanlig respekt och musikalisk kvalitet. Det blir klassiker som ”Lady Is A Tramp”, ”My Kind Of Town”, ”New York New York”och
”That´s Life” utöver det Sinatras fantastiska tolkningar av Charlie Chaplins ”Smile” och George Harrissons ”Something”. Alla låtar framförda av Christer – ansedd som en av Sveriges bästa röster genom tiderna. Välkomna till en riktig storbandskväll!
Tid:
19:30
Pris:
450 kr
Övrigt:


Söndag 2017-08-27

Beskrivning:
Eftermiddagskonsert med smokinglirarna som har varit på denna scen sedan Jazzens Museum startades av Rolf Carvenius. Publiken verkar älska denna söndagseftermiddag som avslutar säsongen varje år. Tradjazz som roar och svänger. Kom hit och njut, skratta och må gott.

OBS! Konserten börjar kl. 15 och slutar ca kl. 17.
Tid:
15:00
Pris:
340 kr
Övrigt:


Copyright © 2014 Jazzens Museum - Powered by C²MS